Tagi

ostrzeżenie

Tytuł Data publikacji
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu rolady ze szpinakiem 20 kwiecień 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu sera Mozarella w plastrach 23 maj 2022
GIS: ryzyko przedostania się fragmentów plastiku do napojów wskazanych w komunikacie 14 kwiecień 2023
GIS: Salmonella Enteritidis w jednej partii majeranku 07 kwiecień 2023
GIS: Salmonella na skorupkach i w treści jaj konsumpcyjnych 06 grudzień 2021
GIS: Salmonella na skorupkach i w treści jaj konsumpcyjnych 07 lipiec 2023
GIS: Salmonella na skorupkach jaj i w steku z krokodyla 19 październik 2021
GIS: Salmonella na skorupkach jaj konsumpcyjnych 19 listopad 2021
GIS: Salmonella na skorupkach jaj konsumpcyjnych 16 czerwiec 2023
GIS: Salmonella na skorupkach jajek 12 wrzesień 2021
GIS: Salmonella spp. w jednej partii kefiru 22 marzec 2023
GIS: Salmonella spp. w jednej partii kiełbasy surowej Metka wołowa 14 marzec 2023
GIS: Salmonella spp. w jednej partii salami w sklepach Lidl 20 luty 2023
GIS: Salmonella spp. w partii sezamu białego 16 wrzesień 2022
GIS: Salmonella w chałwie z pistacjami 21 październik 2021
GIS: Salmonella w ćwiartkach kurczaka i filecie z piersi kurczaka 08 kwiecień 2022
GIS: Salmonella w filecie z piersi kurczaka - dostępny był w Biedronce 27 listopad 2021
GIS: Salmonella w jednej partii tatara wołowego 30 sierpień 2023
GIS: Salmonella w kiełbasie surowej - metce tatarskiej 01 grudzień 2021
GIS: salmonella w mrożonym steku z krokodyla 20 maj 2021
GIS: Salmonella w partii hamburgerów drobiowych z Morlin 05 kwiecień 2022
GIS: Salmonella w partii mięsa mielonego wołowego 02 marzec 2022
GIS: salmonella w partii pieprzu naturalnego mielonego 29 maj 2021
GIS: Salmonella w partii produktu pn. KRESTO SEZAM 22 wrzesień 2021
GIS: salmonella w partii sezamu łuskanego 17 czerwiec 2021