Tagi

ostrzeżenie

Tytuł Data publikacji
GIS: obecność niedozwolonych substancji w suplemencie diety BOSS Energy 15 listopad 2022
GIS: Ostrzeżenie o salmonelli na skorupkach jajek 22 kwiecień 2021
GIS: ostrzeżenie przed używaniem łopatki kuchennej nylonowej 30 listopad 2021
GIS: ostrzeżenie przed używaniem łyżki do serwowania - Florina Onyx 07 listopad 2021
GIS: ostrzeżenie przed używaniem tłuczka do ziemniaków i chochli 28 sierpień 2021
GIS: pochodna tlenku etylenu w makaronie Pasta Natura 25 sierpień 2021
GIS: pochodna tlenku etylenu w suplementach diety 10 wrzesień 2021
GIS: podwyższony poziom akryloamidu w popularnych herbatnikach 21 grudzień 2022
GIS: pozostałości pestycydu w kaszy gryczanej z Biedronki 25 czerwiec 2021
GIS: pozostałości pestycydu w suplemencie diety - herbatce ziołowej 25 sierpień 2022
GIS: przekroczenie dopuszczalnego limitu aflatoksyn w orzeszkach ziemnych 14 grudzień 2021
GIS: przekroczenie dopuszczalnego poziomu aflatoksyn w partii popcornu 28 marzec 2023
GIS: przekroczenie dopuszczalnego poziomu aflatoksyn w pistacjach 17 styczeń 2023
GIS: Przekroczony poziom chloroprofanu w ziemniakach sałatkowych 15 marzec 2023
GIS: Przekroczony poziom histaminy w konserwach rybnych 11 lipiec 2023
GIS: Przekroczony poziom węglowodorów w kiełbasie wiejskiej 12 kwiecień 2022
GIS: przybory kuchenne Fackelmann - migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych 07 listopad 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu boczku wędzonego 04 listopad 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu hamburgerów wieprzowo-drobiowych 08 czerwiec 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu hamburgerów wieprzowych 30 maj 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu kiełków brokułu i rzodkiewki 11 kwiecień 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu Łososia Atlantyckiego wędzonego 13 październik 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu Łososia atlantyckiego wędzonego 26 październik 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu metki łososiowej 12 październik 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu pierogów z mięsem wieprzowym 04 kwiecień 2023