Tagi

zdrowie

Tytuł Data publikacji
GIS: Salmonella na skorupkach i w treści jaj konsumpcyjnych 07 lipiec 2023
GIS: Salmonella na skorupkach jaj i w steku z krokodyla 19 październik 2021
GIS: Salmonella na skorupkach jaj konsumpcyjnych 19 listopad 2021
GIS: Salmonella na skorupkach jaj konsumpcyjnych 16 czerwiec 2023
GIS: Salmonella na skorupkach jajek 12 wrzesień 2021
GIS: Salmonella spp. w jednej partii kefiru 22 marzec 2023
GIS: Salmonella spp. w jednej partii kiełbasy surowej Metka wołowa 14 marzec 2023
GIS: Salmonella spp. w jednej partii salami w sklepach Lidl 20 luty 2023
GIS: Salmonella spp. w partii sezamu białego 16 wrzesień 2022
GIS: Salmonella w chałwie z pistacjami 21 październik 2021
GIS: Salmonella w ćwiartkach kurczaka i filecie z piersi kurczaka 08 kwiecień 2022
GIS: Salmonella w dwóch partiach chałwy sezamowej 15 styczeń 2024
GIS: Salmonella w filecie z piersi kurczaka - dostępny był w Biedronce 27 listopad 2021
GIS: Salmonella w jednej mięsa mielonego wołowego 26 wrzesień 2023
GIS: Salmonella w jednej partii tatara wołowego 30 sierpień 2023
GIS: Salmonella w kiełbasie surowej - metce tatarskiej 01 grudzień 2021
GIS: Salmonella w majeranku suszonym i w sezamie łuskanym 08 listopad 2023
GIS: salmonella w mrożonym steku z krokodyla 20 maj 2021
GIS: Salmonella w partii hamburgerów drobiowych z Morlin 05 kwiecień 2022
GIS: Salmonella w partii mięsa mielonego wołowego 02 marzec 2022
GIS: salmonella w partii pieprzu naturalnego mielonego 29 maj 2021
GIS: Salmonella w partii produktu pn. KRESTO SEZAM 22 wrzesień 2021
GIS: salmonella w partii sezamu łuskanego 17 czerwiec 2021
GIS: Salmonella w partii tatara wołowego 02 grudzień 2021
GIS: salmonella w przetworach z kurczaka z Animexu Kutno 05 marzec 2021