Tagi

GIS

Tytuł Data publikacji
GIS: Salmonella w ćwiartkach kurczaka i filecie z piersi kurczaka 08 kwiecień 2022
GIS: Salmonella w dwóch partiach chałwy sezamowej 15 styczeń 2024
GIS: Salmonella w filecie z piersi kurczaka - dostępny był w Biedronce 27 listopad 2021
GIS: Salmonella w jednej mięsa mielonego wołowego 26 wrzesień 2023
GIS: Salmonella w jednej partii tatara wołowego 30 sierpień 2023
GIS: Salmonella w kiełbasie surowej - metce tatarskiej 01 grudzień 2021
GIS: Salmonella w majeranku suszonym i w sezamie łuskanym 08 listopad 2023
GIS: salmonella w mrożonym steku z krokodyla 20 maj 2021
GIS: Salmonella w partii hamburgerów drobiowych z Morlin 05 kwiecień 2022
GIS: Salmonella w partii mięsa mielonego wołowego 02 marzec 2022
GIS: salmonella w partii pieprzu naturalnego mielonego 29 maj 2021
GIS: Salmonella w partii produktu pn. KRESTO SEZAM 22 wrzesień 2021
GIS: salmonella w partii sezamu łuskanego 17 czerwiec 2021
GIS: Salmonella w partii tatara wołowego 02 grudzień 2021
GIS: salmonella w przetworach z kurczaka z Animexu Kutno 05 marzec 2021
GIS: Salmonella w przyprawie - ziele angielskie 12 listopad 2021
GIS: Salmonella w roladkach devolay z kurczaka w popularnej sieci sklepów 06 maj 2022
GIS: śladowa obecność środka ochrony roślin w waflach kukurydzianych 31 maj 2023
GIS: substancja alergenna - białko migdałowe - w piernikach z nadzieniem 06 czerwiec 2022
GIS: substancja alergenna - dwutlenek siarki - w pieczarkach marynowanych 01 czerwiec 2022
GIS: substancja alergenna - jaja - w batonach proteinowych 30 czerwiec 2022
GIS: substancja alergenna - mleko - w truflach wegańskich 22 czerwiec 2022
GIS: Substancja alergenna w prażonych orzechach i żurawinie w czekoladzie 27 kwiecień 2022
GIS: talerze z melaminy - przekroczony poziom migracji formaldehydu 02 październik 2022
GIS: tlenek etylenu - pasta z łososia, czekolada, ryż, suplementy diety 22 październik 2021