Tagi

GIS

Tytuł Data publikacji
GIS: Przekroczony poziom histaminy w konserwach rybnych 11 lipiec 2023
GIS: Przekroczony poziom węglowodorów w kiełbasie wiejskiej 12 kwiecień 2022
GIS: przybory kuchenne - migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych 15 luty 2024
GIS: przybory kuchenne Fackelmann - migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych 07 listopad 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu boczku wędzonego 04 listopad 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu hamburgerów wieprzowo-drobiowych 08 czerwiec 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu hamburgerów wieprzowych 30 maj 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu kiełków brokułu i rzodkiewki 11 kwiecień 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu Łososia Atlantyckiego wędzonego 13 październik 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu Łososia atlantyckiego wędzonego 26 październik 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu metki łososiowej 12 październik 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu mleka modyfikowanego dla niemowląt 01 maj 2024
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu pierogów z mięsem wieprzowym 04 kwiecień 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu rolady ze szpinakiem 20 kwiecień 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu sera Mozarella w plastrach 23 maj 2022
GIS: ryzyko przedostania się fragmentów plastiku do napojów wskazanych w komunikacie 14 kwiecień 2023
GIS: Salmonella Enteritidis w jednej partii majeranku 07 kwiecień 2023
GIS: Salmonella na skorupkach i w treści jaj konsumpcyjnych 06 grudzień 2021
GIS: Salmonella na skorupkach i w treści jaj konsumpcyjnych 07 lipiec 2023
GIS: Salmonella na skorupkach jaj i w steku z krokodyla 19 październik 2021
GIS: Salmonella na skorupkach jaj konsumpcyjnych 19 listopad 2021
GIS: Salmonella na skorupkach jaj konsumpcyjnych 16 czerwiec 2023
GIS: Salmonella na skorupkach jajek 12 wrzesień 2021
GIS: Salmonella spp. w jednej partii kefiru 22 marzec 2023
GIS: Salmonella spp. w jednej partii kiełbasy surowej Metka wołowa 14 marzec 2023