Tagi

GIS

Title Published Date
GIS: Salmonella w chałwie z pistacjami 21 October 2021
GIS: Salmonella w ćwiartkach kurczaka i filecie z piersi kurczaka 08 April 2022
GIS: Salmonella w dwóch partiach chałwy sezamowej 15 January 2024
GIS: Salmonella w filecie z piersi kurczaka - dostępny był w Biedronce 27 November 2021
GIS: Salmonella w jednej mięsa mielonego wołowego 26 September 2023
GIS: Salmonella w jednej partii tatara wołowego 30 August 2023
GIS: Salmonella w kiełbasie surowej - metce tatarskiej 01 December 2021
GIS: Salmonella w majeranku suszonym i w sezamie łuskanym 08 November 2023
GIS: salmonella w mrożonym steku z krokodyla 20 May 2021
GIS: Salmonella w partii hamburgerów drobiowych z Morlin 05 April 2022
GIS: Salmonella w partii mięsa mielonego wołowego 02 March 2022
GIS: salmonella w partii pieprzu naturalnego mielonego 29 May 2021
GIS: Salmonella w partii produktu pn. KRESTO SEZAM 22 September 2021
GIS: salmonella w partii sezamu łuskanego 17 June 2021
GIS: Salmonella w partii tatara wołowego 02 December 2021
GIS: salmonella w przetworach z kurczaka z Animexu Kutno 05 March 2021
GIS: Salmonella w przyprawie - ziele angielskie 12 November 2021
GIS: Salmonella w roladkach devolay z kurczaka w popularnej sieci sklepów 06 May 2022
GIS: śladowa obecność środka ochrony roślin w waflach kukurydzianych 31 May 2023
GIS: substancja alergenna - białko migdałowe - w piernikach z nadzieniem 06 June 2022
GIS: substancja alergenna - dwutlenek siarki - w pieczarkach marynowanych 01 June 2022
GIS: substancja alergenna - jaja - w batonach proteinowych 30 June 2022
GIS: substancja alergenna - mleko - w truflach wegańskich 22 June 2022
GIS: Substancja alergenna w prażonych orzechach i żurawinie w czekoladzie 27 April 2022
GIS: talerze z melaminy - przekroczony poziom migracji formaldehydu 02 October 2022