Tagi

GIS

Title Published Date
GIS: Przekroczony poziom histaminy w konserwach rybnych 11 July 2023
GIS: Przekroczony poziom węglowodorów w kiełbasie wiejskiej 12 April 2022
GIS: przybory kuchenne - migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych 15 February 2024
GIS: przybory kuchenne Fackelmann - migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych 07 November 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu boczku wędzonego 04 November 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu hamburgerów wieprzowo-drobiowych 08 June 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu hamburgerów wieprzowych 30 May 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu kiełków brokułu i rzodkiewki 11 April 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu Łososia Atlantyckiego wędzonego 13 October 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu Łososia atlantyckiego wędzonego 26 October 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu metki łososiowej 12 October 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu mleka modyfikowanego dla niemowląt 01 May 2024
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu pierogów z mięsem wieprzowym 04 April 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu rolady ze szpinakiem 20 April 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu sera Mozarella w plastrach 23 May 2022
GIS: ryzyko przedostania się fragmentów plastiku do napojów wskazanych w komunikacie 14 April 2023
GIS: Salmonella Enteritidis w jednej partii majeranku 07 April 2023
GIS: Salmonella na skorupkach i w treści jaj konsumpcyjnych 06 December 2021
GIS: Salmonella na skorupkach i w treści jaj konsumpcyjnych 07 July 2023
GIS: Salmonella na skorupkach jaj i w steku z krokodyla 19 October 2021
GIS: Salmonella na skorupkach jaj konsumpcyjnych 19 November 2021
GIS: Salmonella na skorupkach jaj konsumpcyjnych 16 June 2023
GIS: Salmonella na skorupkach jajek 12 September 2021
GIS: Salmonella spp. w jednej partii kefiru 22 March 2023
GIS: Salmonella spp. w jednej partii kiełbasy surowej Metka wołowa 14 March 2023