ostrzeżenie

Titel Veröffentlichungsdatum
GIS: Salmonella w ćwiartkach kurczaka i filecie z piersi kurczaka 08. April 2022
GIS: Salmonella w dwóch partiach chałwy sezamowej 15. Januar 2024
GIS: Salmonella w filecie z piersi kurczaka - dostępny był w Biedronce 27. November 2021
GIS: Salmonella w jednej mięsa mielonego wołowego 26. September 2023
GIS: Salmonella w jednej partii tatara wołowego 30. August 2023
GIS: Salmonella w kiełbasie surowej - metce tatarskiej 01. Dezember 2021
GIS: Salmonella w majeranku suszonym i w sezamie łuskanym 08. November 2023
GIS: salmonella w mrożonym steku z krokodyla 20. Mai 2021
GIS: Salmonella w partii hamburgerów drobiowych z Morlin 05. April 2022
GIS: Salmonella w partii mięsa mielonego wołowego 02. März 2022
GIS: salmonella w partii pieprzu naturalnego mielonego 29. Mai 2021
GIS: Salmonella w partii produktu pn. KRESTO SEZAM 22. September 2021
GIS: salmonella w partii sezamu łuskanego 17. Juni 2021
GIS: Salmonella w partii tatara wołowego 02. Dezember 2021
GIS: salmonella w przetworach z kurczaka z Animexu Kutno 05. März 2021
GIS: Salmonella w przyprawie - ziele angielskie 12. November 2021
GIS: Salmonella w roladkach devolay z kurczaka w popularnej sieci sklepów 06. Mai 2022
GIS: śladowa obecność środka ochrony roślin w waflach kukurydzianych 31. Mai 2023
GIS: substancja alergenna - białko migdałowe - w piernikach z nadzieniem 06. Juni 2022
GIS: substancja alergenna - dwutlenek siarki - w pieczarkach marynowanych 01. Juni 2022
GIS: substancja alergenna - jaja - w batonach proteinowych 30. Juni 2022
GIS: substancja alergenna - mleko - w truflach wegańskich 22. Juni 2022
GIS: Substancja alergenna w prażonych orzechach i żurawinie w czekoladzie 27. April 2022
GIS: talerze z melaminy - przekroczony poziom migracji formaldehydu 02. Oktober 2022
GIS: tlenek etylenu - pasta z łososia, czekolada, ryż, suplementy diety 22. Oktober 2021