ostrzeżenie

Titel Veröffentlichungsdatum
GIS: przybory kuchenne Fackelmann - migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych 07. November 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu boczku wędzonego 04. November 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu hamburgerów wieprzowo-drobiowych 08. Juni 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu hamburgerów wieprzowych 30. Mai 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu kiełków brokułu i rzodkiewki 11. April 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu Łososia Atlantyckiego wędzonego 13. Oktober 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu Łososia atlantyckiego wędzonego 26. Oktober 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu metki łososiowej 12. Oktober 2022
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu pierogów z mięsem wieprzowym 04. April 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu rolady ze szpinakiem 20. April 2023
GIS: ryzyko listeriozy po spożyciu sera Mozarella w plastrach 23. Mai 2022
GIS: ryzyko przedostania się fragmentów plastiku do napojów wskazanych w komunikacie 14. April 2023
GIS: Salmonella Enteritidis w jednej partii majeranku 07. April 2023
GIS: Salmonella na skorupkach i w treści jaj konsumpcyjnych 06. Dezember 2021
GIS: Salmonella na skorupkach i w treści jaj konsumpcyjnych 07. Juli 2023
GIS: Salmonella na skorupkach jaj i w steku z krokodyla 19. Oktober 2021
GIS: Salmonella na skorupkach jaj konsumpcyjnych 19. November 2021
GIS: Salmonella na skorupkach jaj konsumpcyjnych 16. Juni 2023
GIS: Salmonella na skorupkach jajek 12. September 2021
GIS: Salmonella spp. w jednej partii kefiru 22. März 2023
GIS: Salmonella spp. w jednej partii kiełbasy surowej Metka wołowa 14. März 2023
GIS: Salmonella spp. w jednej partii salami w sklepach Lidl 20. Februar 2023
GIS: Salmonella spp. w partii sezamu białego 16. September 2022
GIS: Salmonella w chałwie z pistacjami 21. Oktober 2021
GIS: Salmonella w ćwiartkach kurczaka i filecie z piersi kurczaka 08. April 2022